perjantai 27. heinäkuuta 2018

KUUMA, KUUMEMPI

Tänä kesänä on saatu aurinkoa ja lämmintä useamman kesän edestä. Illat on kuin lämmintä maitoa ja päivät paahteisen kuumia. Tästä me talven haaveillaan kun pakkanen paukkuu.. tai no, viime talvet on tainnut tulla vettä vaakasuorassa kuukausimäärin. Joka tapauksessa, haaveet on tänä kesänä ainakin sään puolesta käyneet, ehkä vähän kuitenkin yllättäen tässä mittakaavassa, toteen.

Olen nauttinut jokaisesta päivästä ja illasta.. kesämekko ja varvastossut.. kyllä kelpaa. Tunnelman ja tuoksujen puolesta voisi silmänsä suljettua kuvitella olevansa jossain ihan muualla. Rannalla makoilijaksi minusta ei silti ole, mutta retkeilystä tykkään. Reppuun juomaa, eväitä ja hyvä kirja ja pyöräillen sopivaan paikkaan nautiskelemaan. Kotimaa tarjoilee parastaan.

Ymmärrän toki, että osa ihmisistä toivoo jo helteiden hellittävän ja kuumuuden vaihtuvan viileämpiin tunnelmiin. Uuniksi lämmenneet kodit ja unettomiksi käyneet yöt alkavat vähitellen painaa. Jotenkin vain tuntuu kuitenkin siltä, että kun sitä sadetta toivoo niin pitää sitten muistaa, että sitähän kyllä tällä leveysasteella riittää ja riittää ja riittää...

Onko tuolla pilvi..


Pokkeuksellista tämä on, sehän on selvä, mutta toisaalta viime vuosina on aika moni asia tuntunut poikkeukselliselta.. jopa uskomattomalta.

Jaksamista lämpimän kanssa :)








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti