tiistai 7. elokuuta 2018

EI IHAN VIELÄ SYKSYÄ, KIITOS

Ihanat hellepäivät alkavat kallistua syksyn tunnelmaan, vaikka ollaan vasta elokuun alkupuolella. Itse asiassa ihan normi Suomen kesähän siellä vielä lämpöjen osalta kyllä on, mutta illoissa alkaa hämärä voittaa jo selvästi aikaisemmin. Koulujen alkamisen lähestyminen alkaa tuntua, vaikka omia lapsia ei koutielle enää olekaan lähdössä.. tiukassa se on totuttu elämänrytmi näköjään jossain tuolla sisuksissa.

Vähän kerrallaan viilenevät ja pimenevät illat saavat hapuilemaan taas kynttilöitä tunnelmaa tuomaan istuskeluun pihalla. Pitkästä aikaa saa kaivaa taas viltitkin pihasohvalle esiin ja illan mittaan niihin kääriytyminen tuntuu ihanalle. Näin hienon kesän jälkeen tuntuu hyvälle siirtyä pikku hiljaa syksyyn. On taas aika siirtyä vapaudesta rytmitetympään elämään.


Syksy tulee aikanaan ja vesisateetkin, mutta ei ihan vielä.. tadaa, minulla on nimittäin viimeiset lomaviikot tulossa vielä ja niistä otan  kyllä kaikki irti. Aurinko paistaa edelleen ihanasti ja ihan mitä vaan voi tehdä. Hetken vielä hellemekot ja sandaalit on oikein käypä varustus. Aurinkolasit vielä nenälle ja menoksi.

Ihanaa loppukesän aurinkoa kaikille, saa nauttia!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti